Welkom bij Klokking

Online inschrijven, start wedstrijden, maak automatisch uitslagen, bekijk overal wedstrijdschema's en uitslagen online. Alles in één programma!


Welkom bij Klokking

Klokking is een wedstrijdprogramma, speciaal gemaakt voor kanosprint/marathon en zeilen.


Kanosprint/marathon versie

In de kanosprint/marathon versie kan je eenvoudig wedstrijden starten, en op een andere computer kan je de gestarte wedstrijden finishen. Hierdoor kunnen makkelijker wedstrijden achter elkaar worden gestart.


Zeil versie

De versie voor het zeilen is nog in ontwikkeling. In deze versie moet het mogelijk zijn om op het water een zeilnummers op te schrijven, en deze op de wal verwerkt kunnen worden. Hierbij moet het mogelijk zijn om een klassement bij te houden.


Online inschrijven

Klokking biedt in alle aplicaties een mogelijkheid aan om gebruik te maken van het online inschrijfprogramma. Verenigingen of gebruikers kunnen via een speciale link of QR code (beide weergegeven in het programma) zich inschrijven voor het desbetreffende evenement.


Wedstrijdschema en uitslagen

In alle Klokking aplicaties worden het wedstrijdschema en de uitslagen worden automatisch online gezet.* Hierdoor zijn de uitslagen actueel en wanneer er een wijziging is in het wedstrijdschema, wordt het nieuwe wedstrijdschema duidelijk voor de deelnemers.

*internetverbinding vereist. Zonder internetverbinding wordt het bestand lokaal opgslagen (kan bijv. via een andere pc gepubliceerd worden)


Wilt u gebruik maken van Klokking?

Klokking is nog in ontwikkeling, en er is nog geen database waaruit je Klokking kan downloaden, mede vanwege beveiliging. Dit betekend niet dat Klokking niet gebruikt kan worden. Om gebruik te maken van Klokking, kunt u een mail sturen naar info@klokking.nl, of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

Terug